clip info

aktuális szám

2019.10.02.
- CLIPPER8 számla
- Tippek és trükkök

Korábbi számok
9+1
iparági tény
Hogyan teszi termelővállalatát sikeresebbé és jövedelmezőbbé a CLIP-ERP rendszere? Igényelje belső iparági felmérésünket és ismerje meg a tényeket most!
Mely iparágban érintett?
hírek

Gondolatok ...

A CLIPPER egy iparág specifikus megoldás.

Bisnode AAA

A Clip-ERP HUNGARY Kft. a Bisnode A tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik.

Készletkezelés ...

Kis hazánkban számos – a profilunkba eső – KKV működik. Ezek a többnyire családi vállalkozásból serdülő korba cseperedett cégek melyek, lassan de biztosan szembesülnek a hatékonyság egyik mellőzött tényezőjével, a készletkezeléssel.

Jogi nyilatkozat

A Clip-ERP HUNGARY Kft tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A www.clip-erp.hu weboldal tartalma és az alatta megjelenő termékek, szövegek és képek szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.

A Clip-ERP HUNGARY Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni.

A Clip-ERP HUNGARY Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik- a Clip-ERP HUNGARY Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

A Clip-ERP HUNGARY Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja, elérhetőségét megszüntesse, a tartalmakat módosítsa. A Clip-ERP HUNGARY Kft. tőle kívülálló okok miatt nem tudja garantálni, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A Clip-ERP HUNGARY Kft nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Clip-ERP HUNGARY Kft weboldalai, különösen a www.clip-erp.hu kapcsolódnak.

Mivel a Clip-ERP HUNGARY Kft. nem tudja garantálni sem a www.clip-erp.hu, sem az oldal által használt szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, különösen meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért. Ezekben az esetekben a honlap üzemeltetőjénél lehet jogorvoslathoz fordulni.

A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt 'cookie' azonosítót naplózzuk. Ezen adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatáshoz, a honlap fejlesztéséhez, tároljuk és dolgozzuk fel.

Az Ön által megadott adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg.

Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.

Bárminemű változtatást, amely érinti a promóciót, azonnal és jól látható módon feltüntetünk a www.clip-erp.hu oldalon.

Honlap üzemeltetője: Clip-ERP HUNGARY Kft