clip info

aktuális szám

2019.10.02.
- CLIPPER8 számla
- Tippek és trükkök

Korábbi számok
9+1
iparági tény
Hogyan teszi termelővállalatát sikeresebbé és jövedelmezőbbé a CLIP-ERP rendszere? Igényelje belső iparági felmérésünket és ismerje meg a tényeket most!
Mely iparágban érintett?
hírek

Gondolatok ...

A CLIPPER egy iparág specifikus megoldás.

Bisnode AAA

A Clip-ERP HUNGARY Kft. a Bisnode A tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik.

Készletkezelés ...

Kis hazánkban számos – a profilunkba eső – KKV működik. Ezek a többnyire családi vállalkozásból serdülő korba cseperedett cégek melyek, lassan de biztosan szembesülnek a hatékonyság egyik mellőzött tényezőjével, a készletkezeléssel.

Műanyagipari vállalatoknak Fémipari vállalatoknak

IPARÁGSPECIFIKUS MEGOLDÁSOK

Cégünk 1999-ben alakult. 2003 óta foglalkozunk a CLIPPER nevű termelésirányítási rendszer (nem azonos a korábbi CLIPPER adatbázis kezelővel!) hazai forgalmazásával és támogatásával. A rendszer a francia ClipIndustrie terméke, melyet 1986 óta fejleszt. Az elmúlt években az európai tanácsadók száma meghaladta a 40-et, cégünk hazai képviselőivel együtt. A ClipIndustrie a CLIPPER-rel számos eredményt ért el (pl. a francia BPI France Innovációs díját, vagy az ARDIAN befektetői csoport (a világ első számú pénzügyi befektetője) tulajdonszerzését a cégben) és nem utolsó sorban az első rendszer amelyik megkapta az európai légügyi hatóság minősítését (BAI).

fémipari vállalatoknak műanyagipari vállalatoknak

16 ÉVES TAPASZTALAT, 1800 NEMEZETKÖZI VÁLLALAT

A Clip-ERP HUNGARY Kft. célja a hazai és régiós termelő KKV-k felzárkóztatása a nyugat-európai elvárásokhoz, valamint azoknak a 21. századi kihívásoknak a sikeres teljesítése melyekkel szembe kell nézni az eredményes jövő érdekében. Jelenleg 1800 többségében európai vállalat tapasztalatát magában foglaló megoldás segíti a hazai vállalkozókat, hogy megbirkózzanak a múlt hagyatékaival (rossz szervezettség, nagymértékű selejt, nehezen ellenőrizhető folyamatok/dolgozók, alacsony produktivitás, nagymértékű anyag-pazarlás, rossz önköltség/értékesítési ár arány). Szeretnénk, hogy a hazai termelő KKV-k felismerjék a hasznos költségcsökkentést, nagymértékben javítva ezzel a piaci pozíciójukat, csökkentve a válságoknak való kitettséget

Ismerje meg a részleteket, vegye fel a kapcsolatot most!