clip info

aktuális szám

2019.10.02.
- CLIPPER8 számla
- Tippek és trükkök

Korábbi számok
9+1
iparági tény
Hogyan teszi termelővállalatát sikeresebbé és jövedelmezőbbé a CLIP-ERP rendszere? Igényelje belső iparági felmérésünket és ismerje meg a tényeket most!
Mely iparágban érintett?
hírek

Gondolatok ...

A CLIPPER egy iparág specifikus megoldás.

Bisnode AAA

A Clip-ERP HUNGARY Kft. a Bisnode A tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik.

Készletkezelés ...

Kis hazánkban számos – a profilunkba eső – KKV működik. Ezek a többnyire családi vállalkozásból serdülő korba cseperedett cégek melyek, lassan de biztosan szembesülnek a hatékonyság egyik mellőzött tényezőjével, a készletkezeléssel.

Műanyagipari vállalatoknak Fémipari vállalatoknak

UNGVÁRI WORKS KFT

"Cégünk egyedi és kis szériás alkatrészgyártással foglalkozik. A CLIPPER ERP szoftvert 2008 óta használjuk. A rendszer maximálisan lefedi cégünk információkezelési igényét a raktárkezeléstől, a gyártástervezés/irányításon keresztül a pénzügyi ügyvitelig. A szoftver használatával csökkent a raktárkészlet, gyártási és minőségügyi folyamataink dokumentáltak és visszakereshetőek ezáltal rugalmasan tudunk a piaci elvárásokhoz igazodni. Gyártás, termelés területére csak ajánlani tudjuk a szoftvert."

Ungvári Ferenc Tulajdonos

TOOLSTYLE

“ Vállalatunk elsőként vezette be Magyarországon a Clipper Termelésirányítási rendszert. A döntést nagyban segítették, a rendszert régebb óta használó tulajdonosi kör részéről érkező pozitív visszajelzések és a működés közbeni betekintés lehetősége . Az elmúlt több mint 10 évben bebizonyosodott, hogy az általunk megcélzott vevői körrel történő együttműködés elképzelhetetlen ilyen támogatás nélkül. A minőségügyi rendszer folyamatait mára szinte kizárólag a Clipperen keresztül kezeljük. A gyártott termékek nagy száma, a gyártáshoz és minősítéshez szükséges összetett információk kezelésének elengedhetetlen feltétele az adatok rendszerezett elérhetősége. A KKV szektorban működő vállalatok egyik legfontosabb képességnek azt tartom, hogy tudják a folyamataikat konszolidált információs környezetben kezelni. Ebbe a műszaki elvárások kezelése mellett fontos részt képvisel a logisztikai, minőségügyi és kiemelten a pénzügyi események átláthatóság is. A multinacionális (termelékenység, beszállítási képesség és minőség –centrikus), vevőkörnyezetben folyamatosan változó rendelési állományt kell kezelnünk. Erre a kihívásra a Clipper Termelésirányítási rendszer ismeri a jó válaszokat...”

Csaba FILIP Managing Director

MG HUNGARY Kft.

A Clipper a cég gerince és napjaink valósága arra kényszerít, hogy minél gyorsabban rendelkezésünkre álljanak megbízható konszolidált adatok. A bevállalt költségek folyamatos nyomon követése létfontosságú a költségvetés tartásához. Gyorsuló világunkban elengedhetetlen egy KKV számára, hogy működése rugalmas és könnyen kezelhető legyen, folyamatosan bővülő rendelésállomány mellett is. A Clipper Termelésirányítási rendszer tökéletes válasz erre kihívásra.

Kapitány Róbert Cégvezető

Vámosgép

A CLIPPER, ami megoldás arra, hogy egy növekvő középvállalkozás részére lehetőséget biztosítson arra, hogy a termelési folyamatait egyszerűen, de precízen tervezhesse - nyomon követhesse. A rendszer adta lehetőségek sok rétegűsége egy gépipar cég számára teljes körű és rugalmas megoldást tud adni minden kérdésre. Ajánlom mindenkinek, aki a gépiparban tevékenykedik, mert könnyen és gyorsan használatba vehető.

Takács Sándor Ellátás Vezető (SCM)