clip info

aktuális szám

2018.11.11.
- Clipper naptárak
- Jelenlétek blokkolása

Korábbi számok
9+1
iparági tény
Hogyan teszi termelővállalatát sikeresebbé és jövedelmezőbbé a CLIP-ERP rendszere? Igényelje belső iparági felmérésünket és ismerje meg a tényeket most!
Mely iparágban érintett?

hírek

Bisnode AAA

A Clip-ERP HUNGARY Kft. a Bisnode A tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik.

Készletkezelés ...

Kis hazánkban számos – a profilunkba eső – KKV működik. Ezek a többnyire családi vállalkozásból serdülő korba cseperedett cégek melyek, lassan de biztosan szembesülnek a hatékonyság egyik mellőzött tényezőjével, a készletkezeléssel.

Jövedelmezősé ...

A hazai cégek még nincsenek teljesen tisztában az informatikai eszközök által nyújtott lehetőségekkel. A piacon ma számos megoldást kínálnak, és mint bármely más piaci termék esetén az informatikai eszközök is széles tudás- és árskálán mozognak.

Műanyagipari vállalatoknak Fémipari vállalatoknak

DPO Magyarország Kft. Lean Management

A LEAN egy vállalatszervezési, vállalatirányítási rendszer,célja, hogy a vállalat minél gazdaságosabban állítsa elő a termékeit, szolgáltatásait. A lean vállalat a tevékenységeit elsősorban az alapján alakítja ki, hogy a vevő számára mi az érték. Ami a vevő számára nem teremt értéket, amiért a vevő nem fizet, azt a lean veszteségnek (pazarlásnak) tekinti, és a munkafolyamatok hatékonyságát ezeknek a veszteségeknek a megelőzésével, megszüntetésével vagy minimálisra csökkentésével növeli. (WIKIPÉDIA)

Partnerünk ennek a folyamatnak a szakértője, aki nagyban hozzá tud járulni a vállalat hatékonyabb szervezeti működéséhez, a CLIPPER-rel együttműködve.Nádor Rendszerház Kft. Informatika, IT Biztonság, Távközlés

Partnerünk komoly szakértelemmel rendelkezik a hardver és szoftver területen, ami igen hasznos egy a CLIPPER-hez hasonló informatikai rendszer esetében. Komoly szakmai tapasztalatuk van a vonalkód olvasás/kezelés területén, így a CLIPPER-hez szükséges eszközök teljes palettáját is szállítani tudják.Alphasonic Kft. Informatika (vékony kliens megoldások)

A cég hosszabb ideje elkötelezte magát a holland NCOMPUTING technológia mellett, mely megfelelő nyitottság esetén komoly rugalmasságot, megbízhatóságot, megtakarítást hozhat felhasználójának az informatikai hálózat használatában.

Ismerje meg a részleteket, vegye fel a kapcsolatot most!