clip info

aktuális szám

2019.02.08.
- Szerszámosláda II
- Tesztelhető a Clipper 8

Korábbi számok
9+1
iparági tény
Hogyan teszi termelővállalatát sikeresebbé és jövedelmezőbbé a CLIP-ERP rendszere? Igényelje belső iparági felmérésünket és ismerje meg a tényeket most!
Mely iparágban érintett?
hírek

Bisnode AAA

A Clip-ERP HUNGARY Kft. a Bisnode A tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik.

Készletkezelés ...

Kis hazánkban számos – a profilunkba eső – KKV működik. Ezek a többnyire családi vállalkozásból serdülő korba cseperedett cégek melyek, lassan de biztosan szembesülnek a hatékonyság egyik mellőzött tényezőjével, a készletkezeléssel.

Jövedelmezősé ...

A hazai cégek még nincsenek teljesen tisztában az informatikai eszközök által nyújtott lehetőségekkel. A piacon ma számos megoldást kínálnak, és mint bármely más piaci termék esetén az informatikai eszközök is széles tudás- és árskálán mozognak.

Kalkulátorunk alapja egy, a Clipper európai felhasználó körében végzett felmérés. A felmérés során számos pontban (megtérülés, árbevétel növekedés, termelés növekedés, hatékonyság növekedés, megtakarítások, stb.) kértük ki a felhasználó cégek véleményét. A számításhoz ezek közül válogattunk be néhány pontot.


Mennyi idő után termel profitot
önnek a CLIPPER?


Kalkulál >