clip info

aktuális szám

2021.01.06.
- WORKFLOW by Email
- Online számla infók

Korábbi számok
9+1
iparági tény
Hogyan teszi termelővállalatát sikeresebbé és jövedelmezőbbé a CLIP-ERP rendszere? Igényelje belső iparági felmérésünket és ismerje meg a tényeket most!
Mely iparágban érintett?
hírek

Gondolatok ...

A CLIPPER egy iparág specifikus megoldás.

Bisnode AAA

A Clip-ERP HUNGARY Kft. a Bisnode A tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik.

Készletkezelés ...

Kis hazánkban számos – a profilunkba eső – KKV működik. Ezek a többnyire családi vállalkozásból serdülő korba cseperedett cégek melyek, lassan de biztosan szembesülnek a hatékonyság egyik mellőzött tényezőjével, a készletkezeléssel.

Jövedelmezőség javulás a Clipper bevezetésével

A hazai cégek még nincsenek teljesen tisztában az informatikai eszközök által nyújtott lehetőségekkel. A piacon ma számos megoldást kínálnak, és mint bármely más piaci termék esetén az informatikai eszközök is széles tudás- és árskálán mozognak.

Az egyes fejlesztések, a kulcsszavak varázsát kihasználva könnyen előnyre tehetnek szert egy a magyaréhoz hasonló ár érzékeny piacon. A kutya pedig nem az árban van elásva, hanem a tudásban. Hiszen azt sokan jól tudják, hogy a célszerszám a legkifizetődőbb. Kőművesként rendszeresen megpakolhatjuk az autónkat nehéz szerszámokkal, építőanyagokkal, de vajon meddig?

A CLIPPER egy olyan ERP-rendszer, mely a termelést hivatott informatikailag támogatni a fém- és műanyagipari vállalatoknál. Ebből kifolyólag számos területen juthatunk előnyökhöz. Ezek közül az egyik a jövedelmezőség. Tisztázzuk mi is ez pontosan:

„A jövedelmezőség egy vállalat teljesítőképessége, mely megmutatja, hogy az adott vállalat milyen eredményesen használja fel a rendelkezésére álló erőforrásokat. Alapvetően tehát egy adott időszakban elért eredmény és a befektetett tőke arányát vizsgálja.”  

Forrás: ecopedia.hu

Készült a CLIPPER felhasználók körében (a felmérés időpontjában kb. 1600 cég) egy felmérés, mely számos pontja közül az egyik a jövedelmezőség. Az eredmény magáért beszél:

 Jövedelmezőség javulás felmérése

További cikkeinkben megmutatunk más érdekes és hasznos, vizsgált kritériumot és annak eredményét.